Agility   
Agility on ohjaajien ja koirien esteratakilpailu, jossa koiraa ohjataan erilaisten esteiden yli. Tämä laji sopii kaikille koirille sekä ohjaajille. Agilitykilpailuihin voi osallistua minkä rotuisen koiran kanssa tahansa, myös sekarotuisen eli X-rotuisen koiran kanssa.

Agilityyn harjoittelu kannattaa aloittaa ensin yhteistyötä parantavilla harjoituksilla sekä opetella koiran palkkaamista. Näitä pääset harjoittelemaan meidän yhteistyö- ja pentukurssilla tai peruskoulutus tunneilla.

Agilitya treenataan aina kentällä hallissa. Koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa ja se voidaan huomioida tunneillamme, jotta kaikki innokkaat pääsevät mukaan.

Agility alkeet = Mitä on agility? Missä sitä tehdään? Peruseste harjoitukset mm. aita, putki, muuri, rengas, pituus & pussi
Agility jatko A = Alkeis - mölli tasoinen osaa esteitä, mutta ei hallitse keppejä eikä kontaktiesteitä. Sisältää ratatreenejä, ohjauskuvioita ja esteopiskelua.
Agility jatko B = Möllitaso joka ei ole ihan valmis kilpailukentille, mutta haluaa kehittää osaamista valmentajan kanssa. Sopii myös harrastajille.
Agility valmennus = Osataan jo kaikki esteet, mutta halutaan apua / tukea koiran kehittämisessä. Sopii harrastajille sekä kilpailijoille. Valmennukseen sisältyy myös fysiikkatreenit.

Agilityn ulkopuoliset koulutusajat? ovat mahdollista järjestää. Siitä lisää tietoa myöhemmin.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.